Greenfee og booking

Greenfee
Gjestespill på vår bane, med utgang etter kl 14.00 på hverdager og før kl 14.00 i helger forutsetter etablert hcp, såfremt spilleren ikke er invitert av og spiller sammen med et medlem av klubben. Dog ikke mer enn 2 med klubb hcp (36-54) pr ball (etter kl. 14.00 på hverdager og før kl. 14.00 i helger).

Tidsbestilling
Tidsbestilling gjøres enklest på GOLFBOX, alternativt benytt tlf 66 81 59 90. Telefonen er betjent i proshopens åpningstider, normalt 09.00 til 19.00 fra mandag til fredag og 08.00 til 18.00 på lørdag og søndag.

Greenfee-priser
Ordinær greenfee er kr. 500-, Gjelder hverdager og helg etter 14.00

Lørdag og søndag før kl 14.00 kr. 700,-

Medlem gjest pris kr. 400,- alle dager og tider. (forutsetter at medlemmet er med inn i proshop når greenfee skal betales)

For en 9 hullsrunde betales 350,- uavhengig av starttid

Juniorer til og med 19 år, halv pris på gjeldende greenfee.

LEIE AV BIL: For aktive medlemmer kr 200,-, for greenfee medlemmer 300,for ikke-medlemmer kr 450. Med legeattest 150,-( legeattest må medbringes)

VIKTIG: Alle spillere (også medlemmer) skal registrere seg i proshop senest 15 minutter før start. Gjester uten spilleberettigelse vil ikke få anledning til spill. Hvis gjestespiller ikke møter til bestilt tid forbeholder vi oss retten til å kreve full greenfee betaling. Faktura sendes hjemmeklubb. Avbestilling kan gjøres inntil 2 timer før bestilt starttid.

Betaling av greenfee skal alltid skje før utgang og kassekvittering med scorkort skal medbringes under spillet. Spill utenom proshops åpningstid betales med M-cash ved inngangsdøren til proshopen.

Medlemmer skal ved spill på banen alltid medbringe Golfkortet.

For «Bedriftsgolf» og lignende, som kan benytte starttider før kl 14.00 på hverdager, kan det være mulig å bestille starttid inntil 2 uker i forkant. Ta kontakt med administrasjonen ved behov.

Vi ønsker våre gjester velkommen til Oppegård Golfklubb og minner om at sakte spill er like irriterende for oss alle og ber samtidig om at nedslagsmerker repareres (husk greengaffel i lommen), divots legges tilbake og bunkere rakes etter besøk.
GOD TUR!