Senior

Turid Mysen Andersen

Peter Mikkelsen

xxx xx xxx

SENIORER innbefatter alle damer og herrer som fyller 50 år inneværende år og eldre.

Siden sesongen 2013 har senior damer og herrer spilt sammen som en gruppe.

Vårt primære arrangement er turneringen som heter ‘’Onsdagsturnering Seniorer’’. Deltagelsen i denne turneringen har i alle år vært meget god. Alle som er alderskvalifisert er hjertelig velkommen til å delta.
Mange av våre seniorer har også stilt i en mandags scramble, hvor det blir lagt stor vekt på det sosiale

Seniorgruppen er veldig aktiv. Hele vinteren, fra oktober til ut mars måned spilles det simulatorgolf både på Haug golfsenter og Follo golfsenter. Opptil 32 herrer og rundt 20 damer spiller ukentlig, ja mange flere ganger i uka.
I sommersesongen har gruppen fast turneringsaktivitet hver onsdag fra kl. 09:00 på vår egen bane, og etter endt turnering samles vi alle på Grevestua til premiering, kaffe og vafler. På høsten vil denne turneringen starte klokka 10:00.

Vi deltar også i turneringer mot andre klubber innen Golfringen hvor vi stiller med 9-mannslag.

Våre spillere kan melde seg inn og bli medlemmer av Norsk Senior Golf (NSG), og kan delta i NSG’s konkurranser om de ønsker mer konkurransegolf

Ytterligere info. om våre aktiviteter vil du finne på denne vår “hjemmeside” under “nyheter” eller ved å kontakte en fra Styret.

Seniorgruppa har en fin fellestur på vårparten. Denne turen heter ‘’Vårturen 20xx’’. Denne turen går vanligvis like etter påske og er populær blant seniorene. For tiden går denne turen til velkjente golfbaner i Bohuslen i Sverige. Mer detaljert informasjon om denne turen blir lagt ut på Facebook sidene til OPGK seniorgruppa, samt at mail sendes ut til alle seniorer som deltar på Seniorgruppas arrangementer.

Om Onsdagsturnering Seniorer:

Turneringenes navn er Onsdagsturnering Seniorer.

Turneringen er for seniorer, dvs. damer/herrer som fyller 50 år inneværende år og eldre.Turneringene avholdes i Oppegård Golfklubb.

Påmelding begynner minst to uker i forkant kl. 00:00. Siste påmeldingsfrist er mandager kl. 12:00.

Startkontingent er 50 NOK per deltager – brukes til premier. Turneringene er en singleturneringer.

Det spilles i 3 klasser oppdelt på handicap.
· Klassen med navnet “A – Damer/Herrer” er for damer med handicap 7-21,4 og herrer  7-19,9.
· Klassen med navnet “B – Damer/Herrer” er for damer med handicap 21,5-54 og herrer 20,0-54.
· Klassen med navnet ¨C – Herrer” er for herrer som vil spille fra utslag 44.

Turneringen er en lukket turnering for medlemmer fra Oppegård Golfklubb.

· Klassen “A – Damer/Herrer” spiller slaggolf netto når ikke annet er oppgitt.
· Klassen “B – Damer/Herrer” spiller stableford når ikke annet er oppgitt.
· Klassen “C – Herrer” spiller stableford når ikke annet er oppgitt.

Det spilles med fullt spillehandicap. Det spilles over 18 hull.

Det spilles fra forskjellige utslagssteder oppdelt på kjønn.
· Alle damer skal spille fra 44 utslagssted.
· Alle herrer skal spille fra 53 utslagssted
· Alle herrer i klasse C skal spille fra 44 utslagssted.

Ved lik score avgjøres plasseringer etter laveste spillehandicap, siste 9, siste 6, siste 3 og siste hull.

Order of Merit gjelder de 10 beste resultatene i løpet av sesongens runder. Det gis poeng for de 10 beste plasseringene i hver runde. Vinneren får 15 poeng, andreplass gir 10 osv ned til 1 for 10. plass.

“GOLFRINGEN”

Hva er GOLFRINGEN? Golfringen er en Match-spill konkurranse mellom fire klubber,

DRØBAK, GRØNMO, SKJEBERG og OPPEGÅRD.

Vi stiller med 9 spillere fra hver klubb. Det spilles en runde på hver klubbs hjemmebane fordelt jevnlig utover sommeren.

Det spilles Match-spill med 3/4 SH og med hver match oppdelt i tre, første 9 ett poeng, siste 9 ett poeng og sammenlagt ett poeng, ved lik score 1/2 poeng til hver.

Det spilles om en vandrepokal som må vinnes tre ganger.

Turneringen Golfringen ligger under klubbturneringer i GolfBox. Påmelding på vanlig måte, men de 9 som skal spille tas ut av seniorgruppas turneringsansvarlige, fordi det ofte er flere enn 9 som er påmeldte.

De spillerne som sanker mest poeng er automatisk med i neste runde, men må likevel melde seg på på vanlig måte.

Klubbene har avtalt en fast avgift per spiller. Avgiften er en del lavere enn normal greenfee på banene og inkluderer vaffel og kaffe. Prisen er angitt i Golfbox påmeldingen.

Nyhetsbrev