Herrer

Herregruppa i OPGK

Vi er en aktiv, sosial og glad gjeng, som ønsker alle hjertelig velkommen til våre arrangementer. Herregruppa er for alle, dog minimum 18 år og uansett hcp.

NYTT påmeldingssystem for 2021 – se eget skriv for mer detaljerte regler.

Slik blir det nye påmeldingssystemet i korte trekk:

1. Spilleren må selv booke sin starttid i Golfbox. Dette gjøres likt, som selskapsrunder bookes i dag.
  2. Spilleren må melde seg på turneringen i Golfbox

Herregruppa har i 2021 anledning til å blokkere for 4 spesialturneringer, og nytt av året blir det arrangert en sommeravslutning , samt at 2 av mandagsturneringene blir avsatt til par-turneringer . Par-turneringen vil bli tellende i OOM.

Mandagsturneringene. Hver mandag i sesongen spilles Herregruppas Mandagsturnering. Første turneringsdag er 3/5. Spillformat er netto slaggolf. I fjor deltok 130 herrespillere med et snitt på ca 60 pr runde.

Turneringsavgift. For å være med på Mandagsturneringene er det en turneringsavgift på kr. 350,- (for hele året). Beløpet vippses til Bart Van de Pontseele på mob 41338761 (husk å skrive navn, medl nr og Herregruppas Mandagsturnering).

NB Ingen innbetaling – inget spill!  Vipps beløpet innen 1/5, så er du sikret deltagelse!

Beløpet går til premier, som deles ut under Herregruppas Årsavslutning; da er det turnering med påfølgende festbankett på Klubbhuset !

Order of Merit. De 8 beste rundene er i år tellende for OOM.

Matchplay-turnering: Vi vil i år også ha en Matchspill turnering, som vil spilles utover sesongen. Egen påmelding for dette i Golfbox. I Matchplay er det spilleren med lavest hcp i hver match, som er ansvarlig for å kontakte makker og få avviklet matchen innen oppsatte tidsfrister. Vinnerne av hver match sender også resultatet til  tomm.sogaard@coop.no

Avslutningsturnering med premieutdeling og fest er satt til lørdag 18.september, så sett av dagen allerede nå. Mer info om dette kommer nærmere datoen. Det blir premiering både for turneringsseier, order of merit og eclectic.

Facebook. På Herregruppas facebook-side (Oppegård Golfklubb Herregruppa) finner du alt som rører seg vedr vår gruppe.

Årsoppgjøret. Vi vil i år, som i mange tidligere år spille turnering mot Grønmo Golfklubb. Datoen er medio september. 20 spillere fra hver klubb møtes over lørdag og søndag for å få pokalen i havn.

Tirsdagstrening: I år vil det bli egne treningsgrupper på tirsdager kl. 17.30-19.00. Påmelding på OPGK hjemmesider under Kurs, senest dagen før. Ulike tema til hver tirsdag blir ledet av vår eminente pro Magnus. Pris kr 150,- pr. pers. Oppstart 11/5 på drivingrangen.

Da ønsker vi alle velkommen til herredager og håper både gamle og nye medlemmer møter opp til hyggelige runder gjennom sesongen.

Bart, Geir Kåre, Hallgrim & Tomm.

SE TILBUD FRA VÅRE

pointer-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram