Herrer

Herregruppa i OPGK

Herregruppa i OPGK er formelt en komite underlagt styret i klubben, styret oppnevner en leder av komiteen og anbefaler at det sitter ytterligere 2 personer i denne.

Vi er en aktiv, sosial og glad gjeng, som ønsker alle hjertelig velkommen til våre arrangementer uavhengig av HCP. Herregruppa er for alle, dog minimum 18 år.

Påmeldingssystem – se eget skriv for mer detaljerte regler.

Påmeldingssystemet i korte trekk:

  1. Spilleren må selv booke sin starttid i Golfbox. Dette gjøres likt, som selskapsrunder bookes i dag.
  2. Spilleren må også melde seg på turneringen i Golfbox.

Herregruppa har reservert tid mellom 15.00 – 17.30 frem til kl 21.00 fredager, så meld deg på innen den tid. Etter det åpnes tidene for alle medlemmer av OPGK. (De 2 første rundene er reservasjonstiden 14.00-17.30).

Mandagsturneringene. Hver mandag i sesongen spilles Herregruppas Mandagsturnering. Første turneringsdag er planlagt til 15/5, dog tidligst 14 dager etter baneåpning. Spillformat er netto slaggolf.

Turneringsavgift. For å være med på Mandagsturneringene er det en turneringsavgift, satt til kr 250,- for 2023. Beløpet Vipps’es til Roar Jørgensen på mob 908 66 691 innen 8 mai! (husk å skrive navn, medl nr og Herregruppas Mandagsturnering). Påmelding etter dette kan det ta litt tid til dere får tilgang til de reserverte starttidene.

Beløpet går til premier, som deles ut under Herregruppas Årsavslutning; da er det turnering med påfølgende festbankett på Klubbhuset!

Order of Merit. De 10 beste rundene er tellende for OOM.

Matchplay-turnering: Vi vil i år også ha en Matchspill turnering, som vil spilles utover sesongen. Egen påmelding for dette i Golfbox. I Matchplay er det spilleren med lavest hcp i hver match, som er ansvarlig for å kontakte makker og få avviklet matchen innen oppsatte tidsfrister. Vinnerne av hver match sender også resultatet på SMS til Morten Bekken på 990 11 231. Påmelding foregår etter «først til mølla» prinsippet, når du har fått bekreftet plass Vipps’es deltakeravgift på kr 50,- til Roar Jørgensen på 908 66 691.

 

Avslutningsturnering med premieutdeling og fest er satt til lørdag 23. September, så sett av dagen allerede nå. Mer info om dette kommer nærmere datoen. Det blir premiering både for turneringsseier, Order of Merit og Eclectic.

Facebook. På Herregruppas facebook-side (Oppegård Golfklubb Herregruppa) finner du alt som rører seg vedr vår gruppe.

Årsoppgjøret. Vi vil i år, som i mange tidligere år spille turnering mot Grønmo Golfklubb. Datoen er medio september. 20 spillere fra hver klubb møtes over lørdag og søndag for å få pokalen i havn.

Da ønsker vi alle velkommen til herredager og håper både gamle og nye medlemmer møter opp til hyggelige runder gjennom sesongen.

 

Hilsen

Morten, Lars Vegard, Roar.

SE TILBUD FRA VÅRE

SPONSORER

Oppegård Golfklubb

Kongeveien 198
1415 Oppgård
Telefon: 66 81 59 90
E-post: post@opgk.no
Org.nr. 952710745
pointer-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram