Herrer

Herregruppa i OPGK

er en aktiv og sosial glad gjeng, som ønsker alle hjertelig velkommen til våre arrangementer. Herregruppa er for alle – uansett hcp eller alder (riktignok nedad til 19 år ved enkelte anledninger). Juniorene deltar også ofte på våre uformelle Mandagsturneringer – da kan vi faktisk lære av de gode juniorene våre.

Facebook. På Herregruppas facebook-side (Oppegård Golfklubb Herregruppa) finner du alt som rører seg vedr vår gruppe. Ta en titt – les om rutiner ved påmeldinger mm.

Mandagsturneringene Hver mandag i sesongen spilles Herregruppas Mandagsturnering med tee-off fra ca kl.15:00. Første turneringsdag er 6/5. Spillformat er netto slaggolf. I fjor deltok 110 herrespillere med et snitt på ca 50 pr runde. Vi håper at flest mulig har anledning til å delta, uansett hcp. Logg deg inn i Golfbox for påmelding. Påmeldingsfristen er lørdag før turneringsdag, klokken 12:00. Det er mulighet til å be om tidlig / sen start.

Turneringsavgift. For å være med på Mandagsturneringene er det en turneringsavgift på kr. 350,- (for hele året). Beløpet vippses til Bart Van de Pontseele på mob 41338761 (husk å skrive navn, medl nr og Herregruppas Mandagsturnering & Matchplay 2019). Beløpet dekker deltagelse på Mandagsturneringene samt Herregruppas Matchplay.

NB Ingen innbetaling – inget spill! Vipps beløpet innen3/5, så er du sikret deltagelse!

Beløpet går til premier som skal deles ut under Herregruppas Årsavslutning; da er det turnering med påfølgende festbankett på Klubbhuset –Yippy!

Order of Merit De 12 beste rundene er i år tellende for OOM.

Matchplay-turnering: Vi vil i år også ha en Matchspill turnering, som vil gå utover sesongen. Nytt av året er at en av de aller første Mandagsturneringene vil bli benyttet som kvalifiseringsrunde til Matchplay-turneringens hovedrunder. I Matchplay-serien hovedrunder er det spilleren med lavest hcp i hver match som er ansvarlig for å kontakte makker og få avviklet matchen innen oppsatte tidsfrister. Vinnerne av hver match sender også resultatet til  tomm.sogaard@coop.no

Avslutningsturnering med premieutdeling og fest er satt til lørdag 21.september, så sett av dagen allerede nå. Mer info om dette kommer nærmere datoen. Det blir premiering både for turneringsseier, order of merit og eclectic.

Årsoppgjøret. Vi vil i år, som i mange tidligere år spille turnering mot Grønmo Golfklubb. Datoen er satt til 7-8/9. 20 spillere fra hver klubb møtes over 2 dager for å få pokalen i havn.

Tirsdagstrening: I år vil det bli egne treningsgrupper på tirsdager kl. 17.30-19.00. Påmelding på OPGK hjemmesider under Kurs, senest dagen før. Ulike tema til hver tirsdag blir ledet av vår eminente pro Magnus. Pris kr 150,- pr. pers. Oppstart 14/5 på drivingrangen.

Da ønsker vi alle velkommen til herredager og håper både gamle og nye medlemmer møter opp til hyggelige runder gjennom sesongen.

Tomm , Bart & Geir Kåre

Nyhetsbrev