Herrer

Herregruppa i OPGK

Herregruppa i OPGK er formelt en komite underlagt styret i klubben, styret oppnevner en leder av komiteen og anbefaler at det sitter ytterligere 2 personer i denne.

Vi er en aktiv, sosial og glad gjeng, som ønsker alle hjertelig velkommen til våre arrangementer uavhengig av HCP. Herregruppa er for alle, dog minimum 18 år.

Påmeldingssystem fra 2022 – se eget skriv for mer detaljerte regler.

Slik er det nye påmeldingssystemet i korte trekk:

1. Spilleren må selv booke sin starttid i Golfbox. Dette gjøres likt, som selskapsrunder bookes i dag.
  2. Spilleren må også melde seg på turneringen i Golfbox

Herregruppa har reservert tid mellom 15.00 – 17.30 frem til kl 21.00 fredager, så meld deg på innen den tid. Etter det åpnes tidene for alle medlemmer av OPGK. (De 2 første rundene er reservasjonstiden 14.00-17.30)

Mandagsturneringene. Hver mandag i sesongen spilles Herregruppas Mandagsturnering. Første turneringsdag er planlagt til 16/5. Spillformat er netto slaggolf.

Turneringsavgift. For å være med på Mandagsturneringene er det en turneringsavgift, satt til kr 200,- for 2022. Beløpet vippses til Roar Jørgensen på mob 908 66 691 innen 6 mai! (husk å skrive navn, medl nr og Herregruppas Mandagsturnering). Påmelding etter dette kan det ta litt tid til dere får tilgang til de reserverte starttidene.

Beløpet går til premier, som deles ut under Herregruppas Årsavslutning; da er det turnering med påfølgende festbankett på Klubbhuset!

Order of Merit. De 8 beste rundene er tellende for OOM.

Matchplay-turnering: Vi vil i år også ha en Matchspill turnering, som vil spilles utover sesongen. Egen påmelding for dette i Golfbox. I Matchplay er det spilleren med lavest hcp i hver match, som er ansvarlig for å kontakte makker og få avviklet matchen innen oppsatte tidsfrister. Vinnerne av hver match sender også resultatet til  morten.bekken@no.isssworld.com  Påmelding foregår etter «først til mølla» prinsippet, når du har fått bekreftet plass vippses deltakeravgift på kr 50,- til Roar Jørgensen på 908 66 691.

Avslutningsturnering med premieutdeling og fest er satt til lørdag 17.september, så sett av dagen allerede nå. Mer info om dette kommer nærmere datoen. Det blir premiering både for turneringsseier, order of merit og eclectic.

Facebook. På Herregruppas facebook-side (Oppegård Golfklubb Herregruppa) finner du alt som rører seg vedr vår gruppe.

Årsoppgjøret. Vi vil i år, som i mange tidligere år spille turnering mot Grønmo Golfklubb. Datoen er medio september. 20 spillere fra hver klubb møtes over lørdag og søndag for å få pokalen i havn.

Tirsdagstrening: I år vil det bli egne treningsgrupper på tirsdager kl. 17.30-19.00. Påmelding på OPGK hjemmesider under Kurs, senest dagen før. Ulike tema til hver tirsdag blir ledet av vår eminente pro Magnus. Pris kr 150,- pr. pers. Oppstart Se hjemmesiden under kurs.

Da ønsker vi alle velkommen til herredager og håper både gamle og nye medlemmer møter opp til hyggelige runder gjennom sesongen.

Morten, Lars Vegard, Roar.

SE TILBUD FRA VÅRE

pointer-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram