Damer

Hei og velkommen til Oppegård golfklubbs damegruppe

Alle kvinnelige medlemmer i Oppegård Golfklubb er automatisk med i damegruppen. Vi
har eget turneringsprogram og fast turneringsdag hver tirsdag fra sesongstart til
sesongslutt.

Informasjon om aktiviteter og eller andre innspill blir i hovedsak distribuert på facebook – søk opp Oppegård golfklubb damegruppe og lik siden vår, informasjon som legges ut her linkes direkte til Oppgård GK sin hjemmeside under Damer.

Dersom du har noe du ønsker å dele med Oppegård sine golfende damer eller se hva andre deler så bli medlem av siden Damegruppen i Oppegård Golfklubb, her vil du finne mye av den samme informasjon som den andre FB gruppen (Oppegård golfklubb damegruppen)som er direkte linket til hjemmesiden.

• Sesongstart 12.05.2020 og grunnet Covid-19 virus blir det med gitte restriksjoner
  • Grevinnen, matschspill gjennom sesongen
  • Dametrening; Det vil også i år bli egen treningsdag for damene – denne settes opp nærmere sesongstart, og vi kommer nærmer tilbake med informasjon. Grunnet Covid-19 blir det ikke samling av større grupper.
  • Damedag tirsdag vi fortsetter med front og back annenhver gang og legger inn 18 hullsrunder på sommeren med valgfritt utslagssted (44 / 50). Se informasjon om turneringer i turneringsoversikt her på siden og i golfbox, her finner du også betalingsinformasjon. Påmelding til damedag gjøres i golfbox.
  • Connecting Ladies UTGÅR i 2020 grunnet Covid-19
  • Naboslaget mot Grønmo golfklubb, tre ganger med matchspill – foursome, fourball og single matcher. Dato ikke fastsatt men det kommer info snart. Vår ansvarlige er Catherine G. Grunnet Covid -19 og restriksjoner kommer vi tilbake på denne.
  • Høstturnering med fest er berammet til 19.9 – turnering på vår egen bane og fest på kvelden

Kontaktinformasjon for styrets medlemmer finner du lengre ned på siden her. Vi setter stor pris på om du tar kontakt med oss!

Leder og Turneringer

Gunn Berit Kaslegard

vimse.71@hotmail.com
Turneringer og Naboslaget