Damer

Hei og velkommen til Oppegård golfklubbs damegruppe

Alle kvinnelige medlemmer i Oppegård Golfklubb er automatisk med i damegruppen. Vi
har eget turneringsprogram og fast turneringsdag hver tirsdag fra sesongstart til
sesongslutt.

Informasjon om aktiviteter og eller andre innspill blir i hovedsak distribuert på Facebook – søk opp Oppegård golfklubb damegruppe og lik siden vår, informasjon som legges ut her linkes direkte til Oppegård GK sin hjemmeside, under Damer.

Dersom du har noe du ønsker å dele med Oppegård sine golfende damer eller se hva andre deler så bli medlem av Facebook-siden Damegruppen i Oppegård Golfklubb.

I årets turneringsprogram er datoer, og en med beskrivelser av de ulike turneringene og arrangement. Verdt å lese, kanskje du finne noe spennende her😊

En kort oversikt over sesongen:

• Sesongstart 11.05.2021 og grunnet Covid-19 virus blir det med gitte restriksjoner
  • Grevinnen; Matchspill gjennom sesongen
  • Dametrening; Dette vil vi komme tilbake til, når det er avklart og i gang. (Grunnet covid 19).
  • Damedag tirsdag vi fortsetter med 9 hull front og back. I slutten av juni og juli blir det 18 hull med valgfritt utslag (44 / 50). Se informasjon om turneringer i turneringsoversikt her på siden og i golfbox, her finner du også betalingsinformasjon. Påmelding til damedag gjøres i golfbox.
  • Connecting Ladies Turneringer med andre klubber, les om dette i turneringsoversikten.
  • Naboslaget mot Grønmo golfklubb, tre ganger med matchspill – foursome, fourball og single matcher. Datoer og info i turneringsoversikten.
  • Høsttur😊 25-26 september planlegges det golftur til Fredrikstad! Les mer i turneringsinfo!

Leder og Turneringer

Gunn Berit Kaslegard

vimse.71@hotmail.com
Turneringer og Naboslaget