Damer

Hei og velkommen til Oppegård golfklubbs damegruppe.

Alle kvinnelige medlemmer i Oppegård Golfklubb er automatisk med i damegruppen.
Vi har eget turneringsprogram og fast turneringsdag hver tirsdag fra sesongstart til sesongslutt.
Vi vil gjerne at du blir med oss!

Hvorfor har vi en damegruppe i Oppegård golfklubb?

• Dette er ett lavterskel tilbud til alle damer i klubben, her er alle velkommen uansett nivå!
• Først og fremst spiller vi turnering for å bli bedre kjent, ha det hyggelig og sosialt.
• Vi samles etter runden, gjerne med en kaffe og litt skravling og muligheter til å spørre om regler, dilemmaer eller ting du lurer på i ditt eget spill.
• Her er det takhøyde nok til prøving og feiling. Vi skal lære av hverandre😊

Informasjon om aktiviteter og eller andre innspill blir i hovedsak distribuert på Facebook – søk opp Oppegård golfklubb damegruppe og lik siden vår, informasjon som legges ut her linkes direkte til Oppegård GK sin hjemmeside, under Damer.

Dersom du har noe du ønsker å dele med Oppegård sine golfende damer eller se hva andre deler så bli medlem av Facebook-siden Damegruppen i
Oppegård Golfklubb.

I årets turneringsprogram er datoer, og en med beskrivelser av de ulike
turneringene og arrangement. Verdt å lese, kanskje du finne noe
spennende her😊

En kort oversikt over sesongen:
Sesongstart 24.05.2022, så lenge banen har åpnet.
Grevinnen; Matchspill gjennom sesongen
Dametrening; Følg med på klubbens hjemmeside, her vil det komme info.
Damedag tirsdag vi fortsetter med 9 hull front og back. I slutten av juni og juli blir det 18 hull med valgfritt utslag (44 / 50). Se informasjon om turneringer i turneringsoversikt her på siden og i golfbox, her finner du også betalingsinformasjon. Påmelding til damedag gjøres i golfbox, senest fredag før spilletirsdag.
Connecting Ladies Turneringer med andre klubber, les om dette i turneringsoversikten. Påmelding via lenke som legges i golfbox under klubbturneringer.
Naboslaget mot Grønmo golfklubb, tre ganger med matchspill – foursome, fourball og single matcher. Datoer og info i turneringsoversikten.
Høstturnering med fest😊 lørdag 24. september planlegges det avslutningsturnering med fest! Mer info kommer på epost, og i klubbkalender i golfbox.

Leder og Turneringer

Gunn Berit Kaslegard

vimse.71@hotmail.com
Turneringer og Naboslaget