JUNIOR GRUPPE (TIRSDAG)

« Alle Arrangementer

• Dette event har allerede funnet sted.

JUNIOR GRUPPE (TIRSDAG)

13. august 2019/17:00 - 19:00

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

An event every week that begins at 17:00 on tirsdag, repeating until 24. september 2019

TIRSDAG GRUPPE

GRUPPE 1 FRA KL 17 TIL KL 18

GRUPPE 2 FRA KL 18 TIL KL 19

(Det er ingen alders grensen, bare kommer til den tiden som passer best)

UKE 34 PUTTING

UKE 35 SHORT GAME

UKE 36 RANGE

UKE 37 PUTTING

UKE 38 SHORT GAME

UKE 39 RANGE

Ta kontakt via e-post med Assistent Pro Malcolm Isaacs for å bestille trening for sesongen.

*Trening er bare for medlemmer*

«Kanskje golf ikke er like populært som håndball eller fotball? Kanskje det ikke er like enkelt å komme igang?»
Men for de av oss som begynte med golf som junior er vi så takknemlige for å være del av ett felleskap som vil vare livet ut.

Golf er en aktivitet og et spill som gir stor helsemessig gevinst og mulighet til å holde på til potensielt 90 år! Golf tilbyr nye utfordringer for hvert slag.

I Oppegård golfklubb er våre juniorgolfere fremtiden i klubben. Vi tilbyr derfor GRATIS JUNIOR trening til de som ønsker å forsøke.

Målet med treningen er å skape felleskap. Det er viktig med lek og moro sammen samtidig som man lærer seg nødvendige ferdigheter. Det er mitt mål for treningen med juniorene. Undersøkelser viser at en slik tilnærmingsmåte gir de unge selvtillit til å engasjere seg i deloppgavene i spillet.

Dette vil jeg fokusere på i treningen:

Teamarbeid (hjelpe hverandre med å fullføre øvelser)

Tålmodighet (følge treningsplanen)

Kommunikasjon (forklare hva du har lært)

Press (prøve utfordringer mens andre ser på)

Problemløsning (finne den optimale løsningen på en oppgave)

Moro (le av treneren når han gjør noe feil)
Konkurranser (vinne poeng gjennom å fullføre oppgaver)
Jeg er far til to små barn og det er naturlig for meg å engasjere meg i juniorgolfere.
Jeg ønsker at de unge skal oppleve gode treninger hver uke og jeg ønsker å hjelpe dem med å overvinne utfordringene som golfspillet skaper etterhvert som de utvikler fler ferdigheter.
Ikke nøl med å ta kontakt hvis du ønsker at barnet du vil bli med oss på trening.

Bilde: Malcolm and Magnus

Malcolm Isaacs