21. august 2024

Oppslått torv, nedslagsmerker og rangeballer på golfbanen

Vi har dessverre igjen sett en økning i antall ureparerte nedslagsmerker og oppslått torv som ikke legges tilbake. Oppegård har tradisjonelt sett vært veldig gode på dette området, og vi håper vi sammen kan fortsette den flotte tradisjonen og ta vare på banen vår. Greentreff feires alltid med å reparere ett eller flere nedslagsmerker, selv når ballen ruller over greenen. Det er lite som er mer frustrerende enn å bomme en putt fordi noen har glemt å reparere nedslagsmerket sitt.

Viktig informasjon:

  • Bruk av range baller på banen er ikke tillatt.
  • Vi går nå mot høst, og skadene som gjøres i tiden fremover vil være der ved åpning neste sesong. Dette går utover resten av arbeidet som kan gjøres på banen, da greenkeepere og vår fantastiske dugnadsgjeng må bruke mye tid på å reparere etter spill.
  • Vi har mye spill på banen, noe som er veldig hyggelig, men det fører også til mer slitasje. Det er viktig at alle reparerer etter seg selv for å bevare banens kvalitet.

Hva kan du gjøre?

  • Reparér alltid nedslagsmerker og legg tilbake oppslått torv.
  • Si gjerne ifra dersom du ser noen som ikke reparerer etter seg selv.

Tusen takk til alle som bidrar!

SE TILBUD FRA VÅRE

SPONSORER

Oppegård Golfklubb

Kongeveien 198
1415 Oppgård
Telefon: 66 81 59 90
E-post: post@opgk.no
Org.nr. 952710745
pointer-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram