26. juli 2024

Sikkerhet

Vi vet at ingen planlegger å slå dårlige golfslag, men når det gjelder sikkerhetsmargin på andres bekostning, ber vi om at den økes. Vennligst vent med å slå dersom det er mennesker i landingssonen. Dette gjelder også fairway på motgående hull (4, 6, 14 og 15). Husk at du ikke skal slå ut på hull 9 når det er turgåere på Kongeveien.

Dersom banearbeidere befinner seg i landingssonen, på green eller i nærheten av green, må du vente med å slå. Når du har fått en hånd i været fra greenkeeper og ser at de følger med, kan du fortsette spillet. Når det pågår arbeid på rangen og det er mennesker til stede, skal det ikke slåes baller. Dette gjelder også på de 4 mattene nærmest ballmaskinen når ballbilen tømmes.

Det er viktigere at sikkerheten ivaretas enn at man til enhver tid holder ryggen på flighten foran. Skulle du havne noen minutter etter, går det heldigvis raskt å ta igjen.

Takk for at du viser hensyn 😊

SE TILBUD FRA VÅRE

SPONSORER

Oppegård Golfklubb

Kongeveien 198
1415 Oppgård
Telefon: 66 81 59 90
E-post: post@opgk.no
Org.nr. 952710745
pointer-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram