2. mai 2024

Banestatus 02.05

Banen ser veldig bra ut med tanke på at vi er i begynnelsen av mai, og disse dagene med ordentlig varme har satt fart på veksten. Når banen åpner denne helgen, ser vi at det er ekstremt mange som er klare for ny sesong. I løpet av helgen er det over 500 bookede starttider. Vi er rimelig sikre på at det er ny rekord. Vi håper derfor at alle som skal ut og spille viser litt ekstra omsorg for banen.

Det er gjort en massiv dreneringsjobb på hull 4. Vi er særdeles fornøyde med denne jobben, men den brede dreneringsgrøften vil være merket som GUR inntil den er klar for spill. Videoen dere ser er fra før trærne begynte å bli grønne, men den gir dere et inntrykk av hvor omfattende jobben med dreneringen har vært.

Video

Informasjon om dreneringssystemet finnes her

Det ligger fremdeles litt snø igjen etter skiløypene.  Disse områdene skal normalt ikke være i spill, men dersom ballen din ender i snøen. Ta fullt fritak for tilfeldig vann.

 

SE TILBUD FRA VÅRE

SPONSORER

Oppegård Golfklubb

Kongeveien 198
1415 Oppgård
Telefon: 66 81 59 90
E-post: post@opgk.no
Org.nr. 952710745
pointer-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram