10. juni 2023

Banestatus 09.06

Det jobbes hardt med å holde gresset i live. Vi trenger sårt nedbør for å få i gang gressveksten. Med det vanningsanlegget vi har og kapasiteten på våre vannreserver klarer vi å holde liv i det gresset vi har. For at banen skal bli grønn trenger vi regn. Frem til regnet kommer vil vi også vanne manuelt med slanger og mobile spredere for å hindre at områder på banen tørker ut.

De hullene dere ser rundt greener og fairways som kan ligne litt på lufting av green skal fylles med sand. Det vil forbedre dreneringen. Det er mye leire i disse områdene, å få sand blandet inn i leiren er bra for gressveksten.

Vi er klar over at det ikke er morsomt å slå ut fra matter, og i hvert fall ikke på så mange hull. Heldigvis begynner vi å se resultater. Grunnen til at vi ikke startet å spille fra matter ved åpning er enkel. Man kan ikke drepe dødt gress. Nå som vi jobber for å få gress på utslagsstedene må vi gi dem litt ro. Noen utslag kan åpnes om 6 til 10 dager. Vi vil presse grensene så mye vi kan og vil åpne gressutslagene så fort det er forsvarlig.

 

SE TILBUD FRA VÅRE

SPONSORER

Oppegård Golfklubb

Kongeveien 198
1415 Oppgård
Telefon: 66 81 59 90
E-post: post@opgk.no
Org.nr. 952710745
pointer-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram