23. august 2022

Hull 16 info med mer.

Da kommer det en oppdatering med info om hvordan 16 blir og hva som skjer videre.

Vi prøver å sikte mot at denne vil være klar for spill i starten på okt. Dog er det som alltid et lite forbehold her. Gresset på vi være 100% sikker på har satt seg og klarer spilletrykket før vinteren kommer inn.

Det vil bli startet å legge gress på denne i løpet av tirsdag/onsdag denne uken.

Greenen vil være 450m2 med 3 avrennings områder.  Det vil være 2 bunkere hvorpå den ene vil være venstre front og en på venstre side bak.

I bunkerne legges det et underlag som vil beskytte sanden fra å bli mikset med jord og leire og drenerer raskere. Samt at det legges en kunstig bunker kant som gjør at vi ikke må skjære og dermed utvide bunkeren i årene som kommer.

Legger ved et bilde som viser prosjektet mandag den 22 aug. før gresset kommer på.

Videre skulle vi egentlig ta av gresset og rette opp greenen på hull 15 for så å legge samme gress tilbake igjen. Dette prosjektet er nå endret til å gjelde hull 13. Bakgrunnen for dette er kvaliteten på gresset på hull 15 som er i så dårlig forfatning at vi ikke får skjært og rullet det sammen. Vi har sett på å få legge nytt gress av samme type som vi vil få på hull 16, men det lot seg ikke gjøre. Så da har vi valgt å utføre denne jobben på hull 13. Vi får hjelp til å "shape" greenen og noen områder rundt av de som bygger green på hull 16.

Så det vil bli spilt på provisorisk green på hull 13 i stede for hull 15 i sept. Vi håper å kunne åpne hull 13 også i begynnelsen av okt. med samme forbehold som på hull 16.

Vi gleder oss sykt til å kunne vise bilder av nye hull 16 om kun kort tid.

Hull 16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hull 13

SE TILBUD FRA VÅRE

SPONSORER

Oppegård Golfklubb

Kongeveien 198
1415 Oppgård
Telefon: 66 81 59 90
E-post: post@opgk.no
Org.nr. 952710745
pointer-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram