23. august 2022

SKJERPINGS

Det har i år vært altfor mange nesten episoder hvor banemannskap har vært i nesten ulykker ved at det blir slått når de jobber.

Reglene er krystallklare.

Vi som spiller golf venter til mannskapet har kjørt ut av veien, stoppet, oppnådd øyekontakt og gitt et klarsignal ved å rekke hånden i været.
Dermed vet vi at at de følger med når du skal slå. Vi signaliserer tilbake med å løfte hånden i være tilbake så de vet at vi er klare til å slå.

Vi må respektere at de må gjøre en jobb der ute for at vi skal få optimale spilleforhold. Om det medfører å vente til de er ferdig så skal det respekteres.
Vi har selv spilt med personer som står på tee og mener at det er greit å slå over en greenkeeper.

Og vi vet at de aller fleste respekterer og er flinke på dette området. Og det er absolutt ingenting i veien for å sette medspillere som ikke er like flinke ordentlig på plass. Vi har ingen bankansatte å miste.

Og vi kan ikke ha det sånn at vi får tilbakemeldinger på at banemannskapet føler seg utrygge ute på golfbanen når de skal gjøre en jobb for oss.

 

 

SE TILBUD FRA VÅRE

SPONSORER

Oppegård Golfklubb

Kongeveien 198
1415 Oppgård
Telefon: 66 81 59 90
E-post: post@opgk.no
Org.nr. 952710745
pointer-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram