23. mai 2022

Sikkerhet på banen

Hei mine gode golfvenner.

Vi har i mange år snakket om sikkerhet på vår kjære golfbane.
Når det er så fint og hyggelig å være på og utenfor vår bane så medfører det noen utfordringer. Det er også er ikke-golfere som ferdes rundt og av og til ute på banen.

Det er og vil alltid være oss som golfere som er ansvarlig for at vi ikke skader andre. Være seg andre golfere eller turgåere.
Den største utfordringen blant turgåere er at de ikke har den samme forståelsen for farene ved å ferdes på golfbanen som oss som spiller dette herlige spillet.
Så viktigheten av å forklare dem dette på en høflig og ordentlig måte er viktig. Og det er dessverre noen svært få som ikke er mottakelig for sunn fornuft, men vi bør og skal prøve å snakke til alle.

Vi hadde dessverre en episode på hull 18 på lørdag den 14.mai. Hvor det var en turgåer som ble truffet i hodet av en golfball på fairway på hull 18. Vedkommende ble hentet med ambulanse og etter en natt på observasjon på A-hus be utskrevet med en sterk hjernerystelse. Heldigvis gikk dette bra denne gangen. Vi som golfere skal ikke sette oss i denne situasjonen. Det er vårt ansvar å ikke skade andre på golfbanen uansett hvordan situasjonen er. Være seg andre golfere eller turgåere.

 

SE TILBUD FRA VÅRE

SPONSORER

Oppegård Golfklubb

Kongeveien 198
1415 Oppgård
Telefon: 66 81 59 90
E-post: post@opgk.no
Org.nr. 952710745
pointer-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram