6. august 2019

Rapport fra Losby (Norgesmesterskap)

Forrige helg ble Norgesmesterskap gjennomført på Losby Golfklubb. To spillere fra Oppegård klarte cuten, Rune Bøkeid (T34) og Theodor Takman (T46). Det var en  solid prestasjon i en turnering med så høyt nivå.

Et høydepunkt under turneringen var at Theodor var 3 under par etter 7 hull i midten av runde 3, mens Rune var under par på front 9 på samme dagen..

Med regn og vanskelige flaggplasseringer var det ikke lett  å få til en god score, men det var en god erfaring for  våre gutter.

Du kan lese artikkelen fra Norsk Golf her: https://www.norskgolf.no/artikler/turneringer/vurderte-sta-over-nm-sondag-loftet-han-kongepokalen. Her vil du også se video og resultatlista fra turneringen.

 

 

 

Dessverre mistet Oppegårdspiller og collegestjerne i USA, Michelle Forsland, cuten med 1 slag. En fin artikkel og video finner du her: https://www.norskgolf.no/artikler/turneringer/forbrigd-vant-nm-med-birdie-birdie-birdie-birdie-avslutning

I tillegg spilte Andreas Jonson NM for funksjonshemmede. Han kom på en solid 5. plass.

SE TILBUD FRA VÅRE

SPONSORER

Oppegård Golfklubb

Kongeveien 198
1415 Oppgård
Telefon: 66 81 59 90
E-post: post@opgk.no
Org.nr. 952710745
pointer-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram