«GOLFRINGEN»

Hva er GOLFRINGEN?Golfringen er en Match-spill konkurranse mellom fire klubber, (tidligere fem), DRØBAK, MØRK, ØSTMARKA og OPPEGÅRD.

Vi stiller med 12 spillere fra hver klubb. Det spilles en runde på hver klubbs hjemmebane fordelt gjevnlig utover sommeren.

Det spilles Match-spill med 3/4 SH og med hver match oppdelt i tre, første 9 ett poeng, siste 9 ett poeng og alle 18 ett poeng, ved lik poengsum 1/2 poeng til hver.

Det spilles om en vandrepokal som må vinnes tre ganger.

Første runden i året melder deltagere seg på i GolfBox på vanlig måte, ved overbooking blir spillere vurdert ut fra senere tids prestasjoner og form.

For neste runde er de som sanker mest poeng automatisk med i neste runde, men må likevel melde seg på på vanlig måte.

Hittil har alle klubbene kunnet gå ut med 1/2 greenfee for deltagerene, og vi håper det fortsetter.

Etter endt runde blir det som vanlig kaffe og vaffel til alle, samme hvor mange poeng du fikk!

golfer09