FORE ! – Endelig så er vi snart i gang med årets sesong og årets turneringer.

Herreturnering:

Vi vil fortsette med herregruppas turneringer på mandags ettermiddager med tee off fra ca kl.15:00. Første turneringsdag er 8/5.Vi håper at flest mulig har anledning til å delta, uansett hcp. Logg deg inn i Golfbox for påmelding. Påmeldingsfristen er lørdag før turnerings dag, klokken 12:00. Det er mulighet til å be om tidlig / sen start.

For å være med på mandags turneringene blir det en turneringsavgift på kr. 300,- (for hele året). Pengene skal settes inn på kontonummer 1503 35 62222. FØR du deltar på den første turneringen. Husk å oppgi navn og medl.nr for den betalingen gjelder for og merk innbetalingen med «Herreturnering»

Som i fjor vil vi også i år legge inn:

• 1 texas scramble par turneringer (21/8)
  • 2 tee off fra 44 (12/7 & 31/7)
  • 1 tee off fra 56. den (14/8)

Order of Merit

De 12 beste rundene er i år tellende for OOM.

Matchspill-turnering:

Vi vil i år også ha en Matchspill turnering, som vil gå utover sesongen. Påmelding i Golfbox innen ¼.

Deltaker avgift for matchspill er kr. 50,-. Sendes til konto 1503 35 62222, som for mandags turneringene. Husk å oppgi navn og medl.nr for den betalingen gjelder for og merk innbetalingen med ”match”. Påmeldingsfrist er 28/4.

Den med lavest hcp i hver match er ansvarlig for å kontakte makker og få avviklet matchen innen oppsatte tidsfrister. Vinnerne av hver match sender også resultatet til  janlund@hotmail.no

Avslutningsturnering med premieutdeling og fest er satt til lørdag 23.september, så sett av dagen allerede nå. Mer info om dette kommer nærmere datoen.

Det blir premiering både for turneringsseier, order of merit og eclectic. Vi vil også som i fjor ha en turnering mot Grønmo. Her kommer datoen senere i sommer.

Tirsdagstrening:

I år vil det bli egne treningsgrupper på tirsdager kl. 18.00-19.30. Påmelding på OPGK hjemmesider under ..Kurs/Herretrening, senest dagen før. Ulike tema til hver tirsdag blir ledet av vår eminente pro Magnus. Pris kr 150,- pr. pers.

Da ønsker vi alle velkommen til herredager og håper både gamle og nye medlemmer møter opp til hyggelige runder gjennom sesongen.

Tomm og Jan