skip to Main Content
Bane: Stengt Driving Range: Stengt Golfbil: Nei
[photo_box align=”left” image=”852″]

Herregruppa!

Nå starter vi snart med årets turneringerHerregruppa spiller mandag ettermiddag fra klokken 15.00 og utover. Påmelding er åpnet for herregruppas mandagsturneringer. Vi håper at flest mulig har anledning til å delta, uansett hcp. Logg deg inn i GolfBox for påmelding Påmeldingsfristen er fredag før turneringsdag, klokken 12.00. Det er mulighet til å be om tidlig / sen start. Skulle du ikke rekke / glemme å melde deg på, så møt opp på mandagene likevel. Vi forsøker å sette opp treerballer, dermed er det plasser til å fylle inn etternølere på. Men…………… det hadde vært flott om flest mulig kunne klare påmeldingsfristen.
“En nyhet for året er at i tillegg til vår ordinære 18-hulls turnering, vil vi også ha en 9-hulls turnering. Start tider for denne er satt av mellom 18.00-19.00 på mandags kveldene. Du melder deg på i GolfBox som vanlig, men fristen for 9-hulls turneringen er satt til søndager kl. 18.00 for ekstra fleksibilitet. 9-hulls turneringen har en egen Order of Merit (OoM), mens Eclectic er felles med 18-hulls turneringen, så dine gode scorer på front nine i 9-hulls turneringene vil m.a.o. også telle i den (totale) Eclectic. Du kan fritt velge å være med på begge turneringene – bare ikke samme dag 🙂 ”Første turnering blir 5.maiFor å være med på turneringene blir det en turneringsavgift på kr. 200,- (for hele året). Pengene skal settes inn på kontonummer: 9001 23 02508 før du deltar på den første turneringen.

Det blir premiering både for turneringsseier, order of merit og eclectic. Vi vil også som i fjor ha en turnering mot Grønnmo . I år vil det bli egne treningsgrupper på tirsdager kl. 17.30-19.00. Dette er Drop In trening. Se informasjon fra proene. Da ønsker vi alle velkommen til herredager og håper både gamle og nye medlemmer møter opp til hyggelige runder gjennom sesongen

Back To Top