Grevinnen

«Grevinnen» er 18-hulls matchplay (=spill om hull) som spilles med 3/4 hcp,d.v.s. differansen mellom 3/4 av spiller A’s hcp og 3/4 av spiller B’s hcp. Denne differansen utgjør det antall slag som spilleren med høyest spille-hcp får. Slagene fordeles i.h.t. indeks på scorekortet. Den som vinner flest hull, har vunnet matchen. Ved lik score etter 18 hull, spilles «sudden-death», d.v.s. den første som vinner ett av de neste 6 hullene vinner matchen. Ved fremdeles lik score, er det loddtrekning. Alle som har klubbhcp, spiller ut fra hcp 36.  Tabell for beregning av 3/4 hcp finner du på korktavlen i klubbhuset.

Det vil i år ikke være anledning til å spille Grevinnematch samtidig med vanlig damedag når vi har 18-hullsturnering.

Resultatet etter din match må meddeles Ann Kristin Tangen så raskt som mulig etter spill.  På telefon 98206757

Alle deltagere vil få mail vedrørende motstander og dato for når match må være ferdigspilt. I golfbox er Grevinnen satt opp som matchturnering hvor dere kan følge med på de ulike matchene og finne datoer. Det er satt opp 16del, 8del, kvartfinale, semifinale og Finale. Dato ved hver av disse betyr: start dato på aktuell turnering og sluttdato for når den foregående match må være ferdigspilt.

Vinneren i 2016 – den regjerende  «Grevinne» – er Caroline Sponheim

Hvem blir årets Grevinne?