Bane: Stengt Driving Range: Stengt Golfbil: Nei

Velkommen til damegruppens sider!

Alle kvinnelige medlemmer i Oppegård Golfklubb er automatisk med i damegruppen. Vi har eget turneringsprogram og fast turneringsdag hver tirsdag fra sesongstart til sesongslutt. For informajson rundt aktiviteter og turneringer se Turneringsprogram i fane på høyre side, er du på facebook legges det også ut informasjon der som linkes til Oppegård golklubb hjemmeside under Damer. På facebook søk:Oppegård golfklubb damegruppe.

Påmelding til damedagene skal primært gjøres i Golfbox

Kontaktinformasjon for styrets medlemmer finner du på høyre side her med bilder, så vet du hvem vi i styret er. Vi setter stor pris på om du tar kontakt med oss!

Sesongen 2017 er nå over og vi takker alle for i år og for god deltagelse på turneringer og samlinger. Sesongen avsluttes med at vi avholder høstmøte onsdag 18 oktober kl 18.30 i cafeen på golfklubben. Se vedlagt agenda:

Agenda høstmøte oktober 2017

Selv om sesongen ute nå er over så fortvil ikke, det vil i vinter med start i januar bli innendørsturnering på Follo Golfklubb. Følg med i golfbox og på infosiden.