Velkommen til damegruppens sider!

Alle kvinnelige medlemmer i Oppegård Golfklubb er automatisk med i damegruppen. Vi har eget turneringsprogram og fast turneringsdag hver tirsdag fra sesongstart til sesongslutt. For informajson rundt aktiviteter og turneringer se Turneringsprogram i fane på høyre side, er du på facebook legges det også ut informasjon der som linkes til Oppegård golklubb hjemmeside under Damer. På facebook søk:Oppegård golfklubb damegruppe.

Påmelding til damedagene skal primært gjøres i Golfbox

Kontaktinformasjon for styrets medlemmer finner du på høyre side her med bilder, så vet du hvem vi i styret er. Vi setter stor pris på om du tar kontakt med oss!

Sesongen 2017 er nå over og vi takker alle for i år og for god deltagelse på turneringer og samlinger.

Forut for sesongen 2018 ønsker vi igjen  å gi muligheten for å kjøpe trøyer med Oppegård damelogo på, litt i samme fargekombinasjon som sist gang men denne gang med alternativ med og uten arm. Begge varianter med logo. For at dette skal være lønnsomt så må det gis tilbakemelding på interesse ved å sende mail til vivian på v-royne@online.no innen 20.nov. Hvilken trøye og str. Med erm str S – XL, uten erm S-XXL. Pris 450 med erm og 370 uten erm. Se link for bilde.

Oppegård GK Dame

Og husk, selv om sesongen ute nå er over så fortvil ikke, det vil i vinter med start i januar bli innendørsturnering på Follo Golfklubb. Følg med i golfbox og på infosiden.