Veien Til Golf kurs 10

Dato / tid
Date(s) - 15/09/2017 - 17/09/2017

Kurset

• VTG-kurs på minimum 12 klokketimer hvorav minimum ¾ som praksis på et utendørs golfanlegg.
  • Treningskortet er pensum, og alle punkter på treningskortet skal gjennomføres i praksis. Se vedlegg med foreløpig innhold.
  • Materiell fra NGF skal benyttes; heftet Veien til Golf (ny utgave av det gule heftet), en illustrert utgave av golfreglene (ny) og regelboken.
  • Det er ingen obligatoriske prøver, hverken teoretiske eller praktiske. Dersom en spiller ønsker å gjennomføre en prøve, er det selvfølgelig lov.
  • Etter avsluttet og godkjent VTG-kurs, dvs. at alle punktene på treningskortet er gjennomført i praksis, tildeles spilleren klubbhandicap -54. Mer om bruk av klubbhandicap kommer snart i eget notat.
  • ALLE deltagere skal få tilbud om oppfølging etter avsluttet VTG-kurs.

Fredag  kl.17:30-20:00

Lørdag  kl. 10:00-14:30

Søndag kl. 10:00-15:00

Pris: 1 500 kr

Pris junior ikke-medlem: 1 000 kr

Pris junior medlem: 0 kr

Kurset betales i proshop første kursdag.

NB – Kurset er praktisk og foregår ute, ta med gode sko (joggesko etc.) og litt klær i tilfelle dårlig vær!

De som ikke har egne golfkøller får låne køller på kurset.

Vi tar forbehold om antall påmeldinger til hvert kurs og forbeholder oss retten til å avlyse ved få påmeldinger. (I tilfelle blir de påmeldte oppringt og forsøkt flyttet til nærliggende kurs.)

Booking

Bestilling er stengt for denne hendelsen.